Vendégkönyv

A vendégkönyv egy olyan "könyv", amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy nyilvános hozzászólásokat hagyjanak. Kérjük ossza meg velünk az élményeit és ötleteit a MIKROTSZK honlappal kapcsolatban. Az email címe a honlapon nem jelenik meg, a reklámprogramok folyamatos támadása miatt mostantól meg kell adni egy ellenörző kódot is!
Kattintson ide ha szeretne hozzászólni a Vendégkönyvhöz! (kinyit/bezár)Dr Lelkes János írta:


Tisztelt Cím,


1. Értesítem a Mikroöntözési Kft, mint TSZK ( = MIKROTSZK ) keretei között működő szaktanácsadókat, hogy együttműködésünk és munkánk remélt megkönnyítése érdekében honlapot indítok.
2. A honlap neve LELKES JÁNOS-MIKROTSZK, elérése jelenleg http://mikrotszk.s10.vhost.hu/linkek.php. Az cím július 29-től www.mikrotszk.hu címen lesz elérhető.
3. A honlap nyitott része mindenki számára hozzáférhető. A zárt oldalakra mindegyik szaktanácsadó, akit regisztrálok be tud lépni. Az egyszerűség kedvéért a belépési adatok mindenkinél megegyeznek a VKSZI szerződéskötési honlapra való bejelentkezés felhasználónév és jelszó adataival.
4. A honlap zárt része az ügyfelek érdekében a gyors információcserét kívánja szolgálni mind a tszk-szaktanácsadó, mind a szaktanácsadó-ügyfél viszonylatban. A információcsere gyakorlatilag kimenő és bejövő leveleket, üzeneteket jelent, amelyeket csak az illetékesek látnak.
5. Aki szaktanácsadóként belépett a zárt részre ott maga is regisztrálhat ügyfelet. Ez még az internettel nem rendelkező ügyfélre nézve is hasznos, hiszen az üzenetek elérhetők némi segítséggel e-pontokon, teleházban, rokoni körben is. Az üzenet a szaktanácsadás valóságának és folyamatának kétségbevonhatatlan bizonyítéka .
6. A honlapnak vannak születési hibái és gyermekbetegségei. Ezek javíthatók, ha majd észreveszem, vagy ha megüzenik nekem.
7. A Képtár feladata lesz a ppt és a pdf fájlok tárolása és közzététele az esetleges szakmai képek közlése mellett.

Kelt: 2008-07-27 17:05:30Bódi Jánosné írta:

Sajnos nem tudom a jelszavamat. Gratulálok az új honlaphoz és a pályázaton történt nyeréshez is. Üdv: Bódi Jánosné
Kelt: 2008-07-31 00:02:03Dr Lelkes János írta:

Marikának megküldtem a zárt felelethez való hozzáférés jelszavát. Üdv. LJ.
Kelt: 2008-08-03 19:54:24Dr. Komáromi Sándor írta:

Kedves Barátom!Kedves János! Gratulálok a honlaphoz, hasznos információkat tartalmaz! A közelgő ünnepek alkalmából Meghitt, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket, valamint Egészségben és Ereményekben Gazdag Boldog Újévet Kivánok! Dr. Komáromi Sándor
Kelt: 2008-12-15 11:26:26Dr Lelkes János írta:

Tisztelt Látogató, 1. A Mikroöntözési Kft, mint Területi Szaktanácsadási Központ ( = MIKROTSZK ) együttműködői ( szaktanácsadók és ügyfeleik ) munkája megkönnyítésére honlap indul. 2. A honlap neve LELKES JÁNOS-MIKROTSZK, elérése http://www.mikrotszk.hu 3. A honlap nyitott része mindenki számára hozzáférhető. Megnézheti a közzétett Cikkeket, a Híreket, Dokumentumokat, hasznos Linkeket és Képtárat 4. A zárt oldalakra minden regisztrált szaktanácsadónk be tud lépni a 9109022079 TSZK akkreditációs szám alatt használatos saját felhasználónév és jelszó adataival a http://www.vkszi.hu/t_start.php oldalon. 5. A honlap zárt része a gyors információcserét szolgálja mind a TSZK – szaktanácsadó, mind a szaktanácsadó-ügyfél viszonylatban. Ez a Kimenő levelek és a Bejövő leveleket, jelent, amelyek tartalmát külön kérhető jelszavak védik. 6. A Levelezés a Szaktanácsadási Naplón túlmutató jegyzőkönyv, amelyet a szolgáltatások kétségbe vonhatatlan bizonyítékának lehet tekinteni. 7. Mindenki hozzáférhet a Vendégkönyvhöz ahonnan üzenni, kérni lehet és természetesen véleményt nyilvánítani 8. A Képtár feladata szakmai ppt és a pdf fájlok tárolása és közzététele Kelt: 2008-07-27 17:05:30 ( Frissítve 2010-02-18 )
Kelt: 2010-02-18 10:33:10Hogyan írta:

Hogyan https://hogyan.net
Kelt: 2022-09-25 16:15:00